Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Başkaca bütün sorularınızın ve cevaplarınızın detaylarına “Vandözya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk aldatmaıyoruz.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile herhangi bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları yürekin kolay açılabilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. yangın kapısı Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapları kullanım sahaına göre, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması hordaki gibidir

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları mimarilmaktadır.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page